C1300 error on my Sony dvd player. - ScoobyNet.com - Subaru Enthusiast Forum

Go Back  ScoobyNet.com - Subaru Enthusiast Forum > Community > Non Scooby Related
Reload this Page >

C1300 error on my Sony dvd player.

Notices
Non Scooby Related Anything Non-Scooby related

C1300 error on my Sony dvd player.

Old 15 December 2003, 05:10 PM
  #1  
paulr
Scooby Regular
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lincolnshire
Posts: 15,623
Exclamation


Anyone else had this error.Comes up "C1300 disc is dirty".

Can you get software upgrades from Sony??????????????

Only happens on copies though,and only some.
paulr is offline  
Old 15 December 2003, 05:18 PM
  #2  
lpski1
Scooby Regular
 
Join Date: Feb 2001
Location: .
Posts: 34,159
Post

laser could be out, there was a thread in nsr about this. happens on me dads dvd player
lpski1 is offline  
Old 15 December 2003, 05:22 PM
  #3  
DJ Dunk
Moderator
iTrader: (5)
 
DJ Dunk's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Not all those who wander are lost
Posts: 17,835
Smile

Sony players are very picky about which type of media they will play. Try using a different type of brand/dye/manufacturer. Find one that works and stick to it
DJ Dunk is offline  
Old 15 December 2003, 05:36 PM
  #4  
paulr
Scooby Regular
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lincolnshire
Posts: 15,623
Exclamation

The weird thing is this.
Some discs play okay and some dont.I did a copy of "Bourne Identity" on bulkpaq purple and it came up C1300,disc is dirty.I did 4 more copies and everytime the same error.At other times i have done 3 copies of eg,"Charlies Angels" and everyone worked.
Its always been a case of none working or all working,never a mix.
I've also tried datasafe discs,same thing.
(Using dvdshrink and nero)

Plays genuine dvds fine btw.

paulr is offline  
Old 15 December 2003, 05:43 PM
  #5  
lpski1
Scooby Regular
 
Join Date: Feb 2001
Location: .
Posts: 34,159
Post

try posting on here, maybe of more use.

http://www.agoraquest.com

lpski1 is offline  
Old 15 December 2003, 05:47 PM
  #6  
The Zohan
Scooby Regular
 
The Zohan's Avatar
 
Join Date: Jan 2000
Location: Disco, Disco!
Posts: 21,825
Thumbs up

Paul
Had similar with my Warfdale, i cleaned the laser/lens (on advice from a mate) with Isoprol(sp?) alcohol - the stuff for cleaning VHS tape heads or cd lenses. A cotton bud or two wiped over it and now works fine on any disk including 'backups'.

It did get really tempramental, would only play certain disks then it got worse so it was hit and miss to what it played. Since cleaning it had been fine.

Just unplugged, removed top cover swabbed the laser and bobs your uncle.

The Zohan is offline  
Old 15 December 2003, 06:12 PM
  #7  
paulr
Scooby Regular
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2005
Location: Lincolnshire
Posts: 15,623
Lightbulb

Cheers Ipski.
Paul...i'm not convinced that its a "dirt" problem as such,more of a software/compatability issue.
paulr is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Sam Witwicky
Engine Management and ECU Remapping
17
13 November 2015 11:49 AM
Coupe Rob
Non Car Related Items For sale
5
28 September 2015 12:14 PM
DemonDave
Non Car Related Items For sale
0
27 September 2015 12:42 PM
Nick_Cat
Computer & Technology Related
2
26 September 2015 09:00 AM
shorty87
Other Marques
0
25 September 2015 09:52 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: C1300 error on my Sony dvd player.


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2018 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.