Possible electrical fault?? Indicators not working, high idle, engine check light on - ScoobyNet.com - Subaru Enthusiast Forum

Go Back  ScoobyNet.com - Subaru Enthusiast Forum > Clubs > Essex Subaru Owners Club
Reload this Page >

Possible electrical fault?? Indicators not working, high idle, engine check light on

Notices
Essex Subaru Owners Club The official dedicated forum for Essex Subaru Owners Club Events.

Possible electrical fault?? Indicators not working, high idle, engine check light on

Old 28 February 2018, 01:40 PM
  #1  
Jason Rankin
Scooby Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2012
Posts: 2
Default Possible electrical fault?? Indicators not working, high idle, engine check light on

Hi all,

I have a classic 93/94 import wagon turbo which has developed some faults. Is someone available or know someone that is good with these. Iím based in Essex, Grays area.

1. The indicators and hazards are not working. (Before they completely stopped working. The right turn signal would work but the left would not and neither would the hazards. When I would indicate left the engine check light that is on would flicker and it would have an effect on the high idle making it fluctuate. It would also make a clicking buzzing sound from behind the dash)

2. High idle. The car idles at 1500rpm. I read the fault which pointed to idle control air valve. Iíve looked at this and it made no difference in changing the part from a identical valve that was working on my old engine.

3. The key is locked in the ignition barrel. The switch I use to unlock it from the centre console is not making its usual click when activated to allow me to release the key.



Jason Rankin is offline  
Old 01 March 2018, 12:53 PM
  #2  
Peedee
Scooby Regular
iTrader: (4)
 
Peedee's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: W / London
Posts: 2,168
Default

Sent you a message mate.
Peedee is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Nick_Cat
General Technical
2
14 February 2016 10:07 AM
WRXTURBOWAGON
General Technical
7
17 August 2015 11:19 AM
sharpy2010
General Technical
15
07 July 2015 06:46 AM
Stace11022
Lighting and Other Electrical
9
14 January 2014 06:57 PM
Boost II
Lighting and Other Electrical
0
13 November 2003 09:53 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Possible electrical fault?? Indicators not working, high idle, engine check light on


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.