Notices

06 Wrexham Impreza

Old 26 January 2019, 07:06 AM
  #1  
Dickypritch
Scooby Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Location: Wrexham
Posts: 4
Default 06 Wrexham Impreza

12v power point not working but fuse is ok
Dickypritch is offline  
Old 26 January 2019, 07:18 AM
  #2  
ZANY
Scooby Regular
 
Join Date: Oct 2014
Location: ESSEX INIT
Posts: 5,519
Default

Put ignition on
ZANY is offline  
Old 26 January 2019, 07:23 AM
  #3  
Dickypritch
Scooby Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Location: Wrexham
Posts: 4
Default

Of course I done that, apparently it woks off the same fuse as the door mirrors which are working
Dickypritch is offline  
Old 26 January 2019, 07:46 AM
  #4  
Jon T
Scooby Regular
 
Jon T's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: North wales
Posts: 496
Default

Welcome mate I'm in Wrexham too and also have a hawk.
Jon T is offline  
Old 26 January 2019, 07:55 AM
  #5  
Dickypritch
Scooby Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Location: Wrexham
Posts: 4
Default

Cheers mate
Dickypritch is offline  
Old 26 January 2019, 07:57 AM
  #6  
ZANY
Scooby Regular
 
Join Date: Oct 2014
Location: ESSEX INIT
Posts: 5,519
Default

Originally Posted by Dickypritch View Post
Of course I done that, apparently it woks off the same fuse as the door mirrors which are working
Have you put a stereo in recently ?

check to see if wiring not come loose or plug if door mirrors are working
I always thought the cig/12v output was fused under same as the stereo.but then again Iíve not owned a hawk
ZANY is offline  
Old 26 January 2019, 08:01 AM
  #7  
Dickypritch
Scooby Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2019
Location: Wrexham
Posts: 4
Default

Stereo is also working fine, I used a tyre inflator the other day and it just stopped working
Dickypritch is offline  
Old 26 January 2019, 08:58 AM
  #8  
Jon T
Scooby Regular
 
Jon T's Avatar
 
Join Date: Jul 2017
Location: North wales
Posts: 496
Default

Read this they had the same problem
​​​​​​https://www.scoobynet.com/scoobynet-...ghter-fix.html

Last edited by Jon T; 26 January 2019 at 09:00 AM.
Jon T is offline  
Old 26 January 2019, 11:09 AM
  #9  
johned
Scooby Regular
 
Join Date: Jan 2010
Location: derbyshire
Posts: 1,884
Default

Thermal fuse blown.
johned is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
scoobyster
Was it you?
7
01 January 2003 09:37 PM
evo kid
Was it you?
0
18 May 2002 07:51 PM
evo kid
Was it you?
0
26 April 2002 06:44 PM
evo kid
Was it you?
4
03 April 2002 04:36 PM
evo kid
Was it you?
0
21 September 2001 07:05 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: 06 Wrexham Impreza


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.