Notices

Blobeye 04 sidelights not working

Old 31 December 2018, 11:29 AM
  #1  
Brandon Turner
Scooby Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2018
Location: Stroud
Posts: 6
Default Blobeye 04 sidelights not working

Hi all, my 04 WRX side lights have stopped working, a few months back I changed the bulbs to LEDs and they worked fine until one went out and now the other one too, I have tried putting standard halogen bulbs back in but they don't work either, does anyone know what may have caused this issue? Thanks 🙂
Brandon Turner is offline  
Old 31 December 2018, 05:27 PM
  #2  
alcazar
Scooby Regular
iTrader: (2)
 
Join Date: Jun 2002
Location: Rl'yeh
Posts: 40,663
Default

Halogen bulbs in sidelights? they are only 5W afaik.

Do you have a multimeter/circuit tester? First job is to find out if you have 12V at the connectors, then, if not, trace the loom back. Have you also checked any fuses?
alcazar is offline  
Old 31 December 2018, 05:47 PM
  #3  
Brandon Turner
Scooby Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2018
Location: Stroud
Posts: 6
Default

Just the standard side light bulbs, all the fuses are good, I will try and get hold of a multimeter, thanks
Brandon Turner is offline  
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mellinator2k
ScoobyNet General
4
13 April 2014 11:12 PM
DarkArtz
Lighting and Other Electrical
1
05 February 2008 03:52 PM
Poor Guy
Lighting and Other Electrical
0
30 November 2007 08:44 PM
jaiscossie
Lighting and Other Electrical
6
21 September 2007 05:45 PM
alcazar
Lighting and Other Electrical
30
07 September 2002 10:14 PM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: Blobeye 04 sidelights not working


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.