Anyone using Defi display and syvecs ecu - ScoobyNet.com - Subaru Enthusiast Forum



Interior Gauges, steering wheels, seats etc

Anyone using Defi display and syvecs ecu

Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 06 September 2017, 02:59 PM   #1
bloomydj
Scooby Regular
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 520
Default Anyone using Defi display and syvecs ecu

Just had syvecs fitted and mapped on my hawkeye that already had defi's.. my queiry is that if the Defi speed signal wire is connected to the dash the tacho doesn't work on the dash.. and if the Defi speed signal wire isn't connected the tacho on the dash works but obviously doesn't show the speed on the Defi display...

Has anyone had a similar issue or have any idea ?

Thanks in advance
bloomydj is offline   Reply With Quote
Old 08 September 2017, 01:40 PM   #2
bloomydj
Scooby Regular
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 520
Default

Bump
bloomydj is offline   Reply With Quote
Old 24 September 2017, 09:47 PM   #3
bloomydj
Scooby Regular
Thread Starter
iTrader: (1)
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 520
Default

Bump
bloomydj is offline   Reply With Quote
 
 
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off

Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 03:37 PM.


 
  • Ask a Question
    Get answers from community experts
Question Title:
Description:
Your question will be posted in: